Ékszer
Hozzászólás írása

ALDI ékszertartó dobozok

1

Anyutól kaptam őket karácsonyra és új évre. / Christmas and New Year’s Eve presents from Mum.

A nagyobbikkal kissé mellélőtt, mert mint kiderült, karórák tárolására való. A bosztása miatt ékszert vagy gyöngyöt nehezebb benne tartani, de arra tökéletes, hogy a félkész vagy lebontani való munkáimnak ideiglenesen helyet adjon. / She was a bit off the mark with the larger one because, as it turns out, it’s meant for storing and presenting wristwatches. Due to its low separating walls it’s a bit difficult to store jewelry or beads in it, but it will be perfect to keep my unfinished or to-be-demolished pieces until I can work with them again.

1

2

3
A másik dobozka viszont már abszolút ékszereknek való. A fedél belsejében van egy pici tükör, felül pedig egy kivehető rekesz, amibe az igazán kényes darabokat pakolhatjuk. / On the other hand, the smaller box is perfect for storing jewelry. It has a small mirror on the inside of the top lid, and has a compartment where one can keep those really precious pieces.

4
És ez még nem minden! / And that’s not all!

5
Ugyanis a doboz aljában is van egy hasonló, picit kisebb tartórekesz, amiról aztán gyorsan kiderül, hogy van egy másik funkciója is. / There’s another compartment in the bottom of the box, which, you will soon realize, has a secondary function.

6

Kettébe lehet ugyanis hajtani, és bezárni, így utazáshoz tökéletes. / You can fold it in two and snap it closed, so it’s perfect for traveling.

7

8

9

Kategóriák: Ékszer

Szerző:

Egy harmincas angol nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanár, jelenleg kereskedelmi asszisztens, aki szabadidejében szeret egy kicsit elveszni a gyöngyök és egyéb mütyürök világában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.