Ékszer
Hozzászólás írása

‘Dragonslayer’ – medál

DS1

Nem az én színeim, de megihlettek. :-)

Ha találtok egy gyöngyöt, ami mintha nem illene az összképbe, akkor jól látjátok: éjszakába nyúlóan fűztem, és a lámpafényben az ömlesztett cseh csiszoltból sikerült egy olyat is belefűznöm, ami egy másik árnyalat.

Ettől függetlenül azt hiszem, néha ki kéne lépnem a komfortzónámból és használni olyan színeket is, amiket úgy egyébként soha nem jutna eszembe.

Cseh csiszolt gyöngy, japán kása és neon delica, valamint egy szem szépséges lávakő a közepén. És igen, még mindig brick stitch…

~*~

They’re not exactly my colors, but they still managed to inspire me. :-)

If you happen to find a bead that seems a bit out of place, it’s because I was making this pendant at night under lamplight, and one stray piece of a different colored Czech firepolished bead managed to slip in under the radar.

Nevertheless, I feel I ought to step out of my comfort zone more often and try using the kind of colors I would normally not reach for.

Czech firepolished beads, Japanese seed beads and neon colored delicas, and a single beautiful lavastone to top it all off. And yes, still crazy about brick stitch…

DS1

DS2

DS3

DS4

DS5

DS6

Kategóriák: Ékszer

Szerző:

Egy harmincas angol nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanár, jelenleg kereskedelmi asszisztens, aki szabadidejében szeret egy kicsit elveszni a gyöngyök és egyéb mütyürök világában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.