Ékszer
Hozzászólás írása

‘Fire in the Ice” – nyaklánc

cleo1

Adruinna Kleopátra medáljával 2012. decemberében próbálkoztam meg először. Azóta már négyszer megfűztem, de ez az első amit nem kellett lebontanom és újrafűznöm, és amivel végre maradéktalanul meg vagyok elégedve. (Hiába, a Fireline-nál nincs jobb fűzőszál. :-))

A másik hármat kolléganőknek készítettem, de ideje volt már, hogy magamnak is fűzzek egyet, és azt hiszem, ez a nyaklánc nagyon én vagyok.

2014/08/20: Mégsem. :-) Pár társával együtt nemsokára elrepül Amerikába, hogy innentől kezdve egy édes tizenhat éves leányzót ékesítsen. Remélem, sikerül örömet szerezni vele.

~*~

I first tried making Adruinna’s Cleopatra pendant in December, 2012. I have made it four times since, but this is the first one where I didn’t have to destroy the whole thing mid-work and start all over again, AND also the first one that I am perfectly happy with. (Fireline, after all, is the best beading thread out there. :-))

The other three were all made for colleagues of mine, but it was time I made one for myself too, and this color-combination is just so me.

EDIT 2014/08/20: Scratch that. :-) Along with a couple of other pieces, this one is soon flying off to the US to make a certain sweet sixteen even prettier, if that’s even possible. I hope she’ll enjoy wearing it.

cleo6  cleo7

cleo8  cleo2

cleo3

cleo4

cleo5

Kategóriák: Ékszer

Szerző:

Egy harmincas angol nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanár, jelenleg kereskedelmi asszisztens, aki szabadidejében szeret egy kicsit elveszni a gyöngyök és egyéb mütyürök világában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.