Ékszer
Hozzászólás írása

‘Katherine’ – medál

2

Amikor megláttam ezt a mintát, azonnal tudtam, hogy ezt egyszer meg kell fűznöm. (És persze ugyanez elmondható minden más gyöngyékszer mintáról, amit valaha is megpillantottam… :-))

Eleinte gyűrűnek indult, aminek a minta készítője is szánta, de ahogy haladtam a fűzéssel, rá kellett jönnöm, hogy soha nem találkoztam még egy nővel sem, akinek a keze elég nagy lenne egy ekkora gyűrű viseléséhez.

Így lett belőle medál és ajándék egy nagyon kedves kolléganőmnek. Viseld egészséggel Kati! :-)

~*~

When I first saw this pattern I knew immediately that I would have to make this piece eventually. (Which pretty much goes for every other beading pattern I have ever laid my eyes on… :-)

I was initially going to make it into a ring, just like the pattern’s maker had intended. However, as I progressed with the piece, it became evident that I have never once met a woman whose hand was big enough for a ring the size of this one.

Hence my decision to turn it into a pendant and a gift for a lovely colleague of mine. Enjoy wearing it Kati! :-)

5

1

2

3

4

Kategóriák: Ékszer

Szerző:

Egy harmincas angol nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanár, jelenleg kereskedelmi asszisztens, aki szabadidejében szeret egy kicsit elveszni a gyöngyök és egyéb mütyürök világában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.