Ékszer, Körömlakk
Hozzászólás írása

Körömlakk Kedd: ‘Christmas Lights’ – medál

CL1

Pár évvel ezelőtt találkoztam először ezzel a technikával külföldi körömlakkos blogokon. Rögtön gyorsabban kezdett dobogni a szívem, amint megláttam, hogy micsoda szépségeket készítenek ezek a lányok a kedvenc körömlakkjaikból és üveglencséből meg hozzá való fém foglalatból.

Akkoriban még ötletem sem volt, honnan szerezhetnék be én is lencsét és alapot úgy, hogy nem költök a dologra egy fél vagyont. Persze vásárolhattam volna EBay-ről vagy Etsy-ről, de úgy rémlik, munkám sem volt éppen. (Ahogy az már lenni szokott, az embernek akkor támad kedve valami új hobbit kipróbálni, amikor a legkevesebb az esélye rá, hogy finanszírozni is tudja azt…)
Amikor viszont a mostani munkahelyemen a kollégám először szerzett be medál alapokat, megint eszembe jutott ez a technika, és már csak meg kellett fűzni, hogy üveglencséket is vegyünk. :-) Örök hálám kedves kollégámnak, aki a hozzávalókat bevezette az üzletünk kínálatába!

A képeken az első körömlakk ékszeremet láthatjátok. Hozzá nagyon kötődöm, és bár azóta tucatszám készültek újabbak, nem egyet közülük el is ajándékoztam, tőle nem tudok megválni. Az egyetlen problémám vele, hogy képtelenség normális fotókat készíteni róla. Minden olyan fényviszony és gépbeállítás, ami az összes többi ékszeremnél működik, nála csődöt mond. Mióta elkészült, számtalanszor próbáltam lefotózni, kevés sikerrel.

Most is csaltam: a való életben bolond módra szikrázik, de ez nem jön át fényképen, hacsak nem nagyon kis fényt használok. Elnézést kérek tehát a sötét képekért, de így legalább lesz némi fogalmatok arról, hogy milyen sok színben is pompázik ez a medál.

CL2

CL3

CL4

Kategóriák: Ékszer, Körömlakk

Szerző:

Egy harmincas angol nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanár, jelenleg kereskedelmi asszisztens, aki szabadidejében szeret egy kicsit elveszni a gyöngyök és egyéb mütyürök világában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.