Ékszer
Hozzászólás írása

‘Neon Sun’ – bross v2.0

1

A Varrógépcentrum gyöngyfűző foglalkozására készült mintadarab, amit aztán négy lelkes és tehetséges tanítványom gyönyörűen reprodukált.

Az előző verzióhoz képest annyi a változás, hogy sikerült kiegyenesítenem a “csápokat”, így nem állnak össze-vissza. Ehhez kicsit más sorrendet és gyöngyméretet használtam, mint az első próbálkozáskor. A kaboson szintén egy picit nagyobb, így 38 delica helyett 40 szükséges a befoglalásához.

Ami még újdonság, hogy ennek a darabnak a fotózásához már bevetettem az új macro előtétem. Hihetetlen, hogy mennyire megkönnyíti a munkám.

~*~

A demo piece made for the beading workshop I held at Varrógépcentrum and reproduced beautifully by my four talented and enthusiastic pupils.

One change compared to the previous version is that I’ve managed to straighten the spokes, so now they don’t go in every direction, but line up perfectly straight around an imaginary circle. In order to achieve this, I used a slightly different ordering and size of beads. The cabochon is also somewhat bigger, so you instead of 38 delicas, you need 40 for the bezel.

Another interesting thing about this one is that I used my closeup lens for the first time during this photo session. I can’t believe how much easier it makes taking closeup pictures.

Kategóriák: Ékszer

Szerző:

Egy harmincas angol nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanár, jelenleg kereskedelmi asszisztens, aki szabadidejében szeret egy kicsit elveszni a gyöngyök és egyéb mütyürök világában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.