Ékszer
Hozzászólás írása

‘Octarine’ – gyöngybogyó

octarine beaded bead gyöngybogyó

Egyszer ezt is meg kellett fűznöm. Egyszer.

Most szaggat a hátam, úgy érzem magam (és úgy is megyek) mint Bádogember, mert nem hajlanak az ízületeim, a tüdőmben max. 1-2 köbcenti levegő van, jéggé vannak fagyva az ujjaim, mert persze az se tűnt fel, hogy kicsit le van véve a szobámban a fűtés, és gondolkozom, hogy nem kéne nekem egy új hobbi?

Mondjuk olvashatnék.

Vagy zenét hallgathatnék.

Fekve. Ágyban. Párnák közt, betakarva.

Jelentem, ezennel kimerítettem a gyöngybogyó témát.

Őt akartam megfűzni, azt hiszem, nagyjából sikerült is.
http://spiralabeading.blogspot.hu/…/smaugs-treasure-beaded-…
(Képről fűztem, mert mintát nem találtam hozzá, és igazából csak szirmokkal kellett díszíteni az alap bogyót. A szirmok egyébként Dragon Scale gyöngyök a Gyöngyszigetből, és valami eszméletlenül szépek. A nevét is innen kapta a kész bogyó. Na milyen könyvet olvasok mostanában? :-))

~*~

I had to make this once. Just once, mind you…

Now my back feels broken in two, I feel (and walk) like the Tin Man from Oz because my joints are frozen, there’s only about 1-2 cm3 air left in my lungs, my fingers have turned into ice because I completely ignored the fact that I forgot to turn the heating on in my room, and I am seriously wondering if perhaps I should find myself a new hobby…

For example, I could read books.

Or listen to music.

Horizontally. In my bed. Cozying up in a blanket.

I hereby declare that I have completely exhausted the topic of beaded beads.

This is the bead I wanted to make, and I think I kind of succeeded too.
(I used only the photo as a reference as I couldn’t find the corresponding pattern anywhere. It isn’t very difficult if you have already made the base bead: you just have to dress it up a bit with Dragon Scales. I got mine from Gyöngysziget and they have this gorgeous multi-chromatic glow, hence the name. Guess what I’ve been reading lately. ;-))

2

3

4

5

1

Kategóriák: Ékszer

Szerző:

Egy harmincas angol nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanár, jelenleg kereskedelmi asszisztens, aki szabadidejében szeret egy kicsit elveszni a gyöngyök és egyéb mütyürök világában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.