Ékszer
Hozzászólás írása

‘Sárika’ – medál

Margot1A

Bagolyka (vagy ahogy Anyu hívta, Sárika) tipikus esete annak, amikor az ember elkezd valamit, és fogalma sincs, hogy végül hogy is fog kinézni. Csak azt tudtam, hogy szeretnék készíteni egy baglyos medált a Tündérkeresztanyukámnak, és feltétlenül kell legyen benne rózsaszín és ezüst.

Az, hogy gyöngyhímzéssel készítem adott volt, mert bár nem tartom kizártnak, hogy fűzni is lehet baglyot (mint ahogy egyes nagyon ügyes emberkék krokodilt is tudnak ;-)), én még nem tartok ott, hogy azt kivitelezni tudjam.

Elkezdtem egyszer, de nem tetszett, és sokáig nem voltam benne biztos, hogy megy-e nekem ez a bagoly dolog, de aztán elkezdtem másodszor is, és a dolgok szerencsés együttállásának köszönhetően egész formásra sikeredett. :-)

Az áprilisi szabim alatt több kört is tettem a budapesti gyöngyösboltokban, és fűzés közben végre megtapasztaltam azt, hogy milyen, amikor az embernek egész véletlenségből minden alapanyaga megvan ahhoz, amit fűzés közben kitalál. Mert persze hogy nem volt ez így előre megtervezve. 😀

Viseld egészséggel Margó! :-)

Margot1b Margot2 Margot3

Kategóriák: Ékszer

Szerző:

Egy harmincas angol nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanár, jelenleg kereskedelmi asszisztens, aki szabadidejében szeret egy kicsit elveszni a gyöngyök és egyéb mütyürök világában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.