Ékszer
Hozzászólás írása

‘The Stuff Little Girls’ Dreams Are Made Of’ – medál

Stuff1A

Elkapott a gépszíj, nem tudom abbahagyni a gyöngyhímzést. :-)

Nagyon el szerettem volna már használni az üveg cabochont, amiről ebben a bejegyzésben írtam: kíváncsi voltam, hogy a körömlakkos lencséimet hogy tudom felhasználni gyöngyhímzéshez. Jelentem, pompásan.

Ez ráadásul egy elég problémás darab volt, mert göcsörtös a hátoldala, és hatvanhat réteg lakkal sikerült csak valahogy kiegyenlítenem, de ha ezt fel tudtam ragasztani a gyöngyhímző alapra, akkor a normál lakkos cabochonokkal sem lesz probléma. (Éljen a Loctite Super Attak!)

Ami a színeit illeti: valószínű, mondanom sem kell, hogy ez nagyon nem én vagyok. Kislányok vágynak ilyen cukorszínű, csili-vili csecsebecsére, nem én. Következésképpen azt hiszem, hamarosan új gazdára lel ez a medál, csak előbb még kell találnom egy kislányt. A családunk nem bővelkedik bennük, de valahogy majd csak megoldom. 😉

A formájával sem vagyok kibékülve: félúton szuperül nézett ki, aztán befejeztem, és már nem voltam annyira elájulva tőle.

Stuff1B

Stuff2

Stuff3

Stuff4

Stuff5

Stuff6

Kategóriák: Ékszer

Szerző:

Egy harmincas angol nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanár, jelenleg kereskedelmi asszisztens, aki szabadidejében szeret egy kicsit elveszni a gyöngyök és egyéb mütyürök világában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.