Ékszer
Hozzászólás írása

‘Urban Ethnic’ – fülbevaló

sunshield1

Színkombinációk terén a legújabb mániám a sötétkék-neonrózsaszín párosítás. Meg lehet spékelni némi fehérel, mert úgy az igazi, de most ez sikerült.

Azt viszont nem értem, hogy az egyik miért 1 mm-el kisebb körben, mint a másik: sort nem hagytam ki, gyöngyméretet nem tévesztettem, szóval ezek szerint az egyformának hitt fém alkatrészek mégsem voltak olyannyira egyformák…

Azért tetszik, az apróbb hibái ellenére is. :-)


When it comes to my favorite color combinations, lately I’ve been getting a kick out of pairing up dark, steely blue and neon pink. You can brighten it up with some white and make it absolutely perfect, but I settled with second best this time.

What I don’t really get though is why one of them is exactly 1 mm smaller in diameter than the other. I did not miss a row and definitely did not mix up bead sizes, so the only reasonable explanation is that those metal components I had thought to be the same size were not that uniform after all.

I still like it though, despite its minor shortcomings. :-)

sunshield1

sunshield2

sunshield3

sunshield4

Kategóriák: Ékszer

Szerző:

Egy harmincas angol nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanár, jelenleg kereskedelmi asszisztens, aki szabadidejében szeret egy kicsit elveszni a gyöngyök és egyéb mütyürök világában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.